ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ε.Δ.Υ.ΘΕ: Κάλεσμα σε φορείς για την επίλυση του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς της Θεσσαλίας να υιοθετήσουν το διεκδικητικό πλαίσιο που σχετίζεται με τα νερά και να στηρίξουν τις προσπάθειές της απέστειλε η Επιτροπή για τη Διεκδίκηση επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας (Ε.Δ.Υ.ΘΕ), υλοποιώντας τον σχεδιασμό που κατήρτισαν οι γεωτεχνικοί, σε πρόσφατη σύσκεψη στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Η Συντονιστική Επιτροπή, που αποτελείται από τους κ.κ. Γέμτο Φάνη ( Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Γιαννακό Κώστα ( Πρόεδρο Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας), Κοτσιμπογεώργο Ηλία ( Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας), Ντογκούλη Δημήτρη ( Πρόεδρο ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε. ) έστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο Περ. Συμβουλίου (και τις περιφερειακές παρατάξεις), στην ΠΕΔ Θεσσαλίας, σε όλους τους Δήμους της Θεσσαλίας, στο ΤΕΕ/ΚΔ-Θ, σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και σε άλλους φορείς αγροτών, στον ΣΘΕΒ, στο ΕΒΕ κ.α.

Ήδη αρκετοί φορείς ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθεια. Στην επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο και στην ΠΕΔ ζητείται να γίνει ειδική συζήτηση για τα θέματα αυτά και η Επιτροπή να παρουσιάσει τις θέσεις της για το ιδιαίτερα οξυμένο υδατικό πρόβλημα της περιοχής.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες