ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Epiloges For Kids: Το μεγαλύτερο κατάστημα παιδικών παιχνιδιών στη Θεσσαλία άνοιξε στη Λάρισα

Μόλις άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, στο κέντρο της Λάρισας, το μεγαλύτερο κατάστημα παιδικών παιχνιδιών σε θεσσαλικό επίπεδο. Πρόκειται για το Epiloges For Kids επί της Παναγούλη11-13, εκεί όπου λειτουργούσε παλιότερα το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια το κατάστημα «Λητώ».

Οι νέες Epiloges For Kids στην οδό Παναγούλη, στεγάζονται σε ένα χώρο 300 τ.μ. που εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτουν εσωτερικό ασανσέρ που διευκολύνει την πρόσβαση σε γονείς με μικρά παιδιά σε καρότσια.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της λαρισαϊκής επιχείρησης, η οποία εδώ και χρόνια, στο κατάστημα στη γωνία των οδών Ασκληπιού και Πατρόκλου, δίνει χαρά με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στους μικρούς Λαρισαίους με παιχνίδια και σχολικά είδη.

Το νέο κατάστημα ξεφεύγει από τα όρια της τοπικής επιχείρησης και ανταγωνίζεται πλέον γνωστές αλυσίδες παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί το πρώτο αλλά και το μοναδικό σε μέγεθος εγκαταστάσεων και κωδικών παιχνιδιών, αξεσουάρ, σχολικών ειδών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου, πολυκατάστημα όχι μόνο στην πόλη της Λάρισας, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Για αρκετά χρόνια στη Λάρισα, παρατηρήθηκε μια καμπή στο χώρο της αγοράς παιδικού παιχνιδιού, καθώς παλαιότερα καταστήματα της πόλης έκλεισαν και το αγοραστικό κοινό προσανατολίστηκε κυρίως σε υπερκαταστήματα πολλαπλών ειδών που άνοιξαν στην περιοχή μας. Συχνά δε, Λαρισαίοι γονείς που έψαχναν πιο εξειδικευμένα ή ποιοτικά παιχνίδια απευθύνονταν σε καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και στα e-shops τους.

Το κενό αυτό της τοπικής αγοράς και την τάση που θέλει τους γονείς να επενδύουν στο παιδικό παιχνίδι, αντιλήφθηκε η επιχείρηση Epiloges For Kids που κατάφερε να συμπεριλάβει μια πολύ μεγάλη ποικιλία κωδικών στο πρώτο κατάστημά της, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε ένα ενημερωμένο και εύχρηστο για τον καταναλωτή e-shop για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς με πολύ περισσότερους κωδικούς και αποθέματα.

Ο νέος χώρος επί της Παναγούλη, ως εξέλιξη της επιχειρηματικής δυναμικής που δημιούργησε στη Λάρισα το Epiloges For Kids, πληροί όλες τις προδιαγραφές για να δημιουργήσει μια νέα αγοραστική εμπειρία στους ενημερωμένους σύγχρονους γονείς, που ξέρουν τι ακριβώς ψάχνουν στο παιδικό παιχνίδι, σε ένα εξειδικευμένο πολυκατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα καταφέρνει πλέον να χωρέσει όλα εκείνα που θα κάνουν τα παιδιά μας λίγο πιο χαρούμενα σε ένα και μόνο χώρο…

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες