ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας Δομένικου Ελασσόνας για δημιουργία φορέα

Στα χνάρια των κοινοτήτων των νομών Λέσβου και Μεσσηνίας προτείνει να βαδίσουν κοινότητες και του νομού Λάρισας προκειμένου να ιδρυθεί ένας νέος φορέας, ο πρόεδρος της κοινότητας του Δομένικου Ελασσόνας κ. Στάθης Ψωμιάδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Φίλοι, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δομενίκου του Δήμου Ελασσόνας και ακολουθώντας το παράδειγμα των Κοινοτήτων των Νομών Λέσβου και Μεσσηνίας ,πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα φορέα που θα εκπροσωπεί συνολικά τις Κοινότητες μας . Η αναγκαιότητα για την δημιουργία του φορέα αυτού είναι κατά τη γνώμη μου επιτακτική ώστε να αποκτήσουν φωνή οι Κοινότητές μας , να ακουστεί η φωνή αυτή από την πολιτεία και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν σε μας και στους δημότες που εκπροσωπούμε. Η Υποβάθμιση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής . Στην ουσία δεν υπάρχουμε καν αφού δεν διαθέτουμε ούτε ΑΦΜ. Είμαστε απλά και μόνο οι “χουσμετιάρηδες” της Αυτοδιοίκησης, πρώτοι εμείς είμαστε δέκτες ΚΑΘΕ είδους αιτήματος των δημοτών μας και αναγκασμένοι να παρακαλούμε για την υλοποίησή του μιας και δεν έχουμε καμία αποφασιστική αρμοδιότητα παρά μόνο συμβουλευτική . Δυστυχώς η κατάσταση αντί να γίνει καλύτερη χειροτερεύει όπως φαίνεται και από την δημοσίευση του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου που σας παραθέτω.

Αγαπητοί Φίλοι, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δομενίκου του Δήμου Ελασσόνας και ακολουθώντας το παράδειγμα των Κοινοτήτων των Νομών Λέσβου και Μεσσηνίας ,πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα φορέα που θα εκπροσωπεί συνολικά τις Κοινότητες μας . Η αναγκαιότητα για την δημιουργία του φορέα αυτού είναι κατά τη γνώμη μου επιτακτική ώστε να αποκτήσουν φωνή οι Κοινότητές μας , να ακουστεί η φωνή αυτή από την πολιτεία και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν σε μας και στους δημότες που εκπροσωπούμε. Η Υποβάθμιση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής . Στην ουσία δεν υπάρχουμε καν αφού δεν διαθέτουμε ούτε ΑΦΜ. Είμαστε απλά και μόνο οι “χουσμετιάρηδες” της Αυτοδιοίκησης, πρώτοι εμείς είμαστε δέκτες ΚΑΘΕ είδους αιτήματος των δημοτών μας και αναγκασμένοι να παρακαλούμε για την υλοποίησή του μιας και δεν έχουμε καμία αποφασιστική αρμοδιότητα παρά μόνο συμβουλευτική . Δυστυχώς η κατάσταση αντί να γίνει καλύτερη χειροτερεύει όπως φαίνεται και από την δημοσίευση του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου που σας παραθέτω. (https://www.facebook.com/groups/168189999911140/) Σας καλώ όλους να γίνετε μέλη της ομάδας ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε και να προχωρήσουμε στην δημιουργία της ένωσής μας

Στάθης Ψωμιάδης

Πρόεδρος Κοινότητας Δομενίκου Δήμου Ελασσόνας

τηλ 6977356789 email stapso1@gmail.com

Η Διεύθυνση μας όπου μπορείτε να γίνετε μέλη είναι :

https://www.facebook.com/groups/2307950569328300

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες