ΛΑΡΙΣΑ

Στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου ο Γιώργος Μανώλης

Στην τιμητική πρόσκληση του Προέδρου Dr. Αυγερινού Αντωνίου και του Γενικού Γραμματέα Σκούμα Γεωργίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και παραβρέθηκε στη λιτή και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Ζάππειο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος για το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο, με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σολωμός ξεναγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης των μέσων επέμβασης που διαθέτει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

«Ο εθελοντισμός αποτελεί θετική στάση ζωής, είναι πράξη αληθινής αγάπης, καθώς ο/η εθελοντής/ντρια διαθέτει τον εαυτό του για να προσφέρει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Εμείς, όχι μόνο θα είμαστε δίπλα σε τέτοιες δράσεις, αλλά προκρίνουμε τον εθελοντισμό ως σημαντικό δομικό στοιχείο της συλλογικής ζωής. Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί πάνω απ’ όλα μας μαθαίνετε πώς να είμαστε άνθρωποι», σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες