ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καιρός: Που θα βρέξει στη Θεσσαλία, πώς θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα στη Λάρισα

Αίθριος είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το πρωί του Σαββάτου. Από τις μεσημβρινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη που τη νύχτα θα ενταθούν κυρίως στην κεντρική Μακεδονία.

Από τις νυχτερινές ώρες τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Στα νότια θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλία ο καιρός σήμερα  θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία: Από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τις μέχρι αυτή τη στιγμή προγνώσεις, η πόλη της Λάρισας δεν αναμένεται να επηρεαστεί πολύ από το Κυριακάτικο κύμα κακοκαιρίας. Ωστόσο, η θερμοκρασία στην πόλη θα πέσει έξι με επτά βαθμούς σε σχέση με χθες Παρασκευή.

Η πρώτη βδομάδα του Αυγούστου όμως αναμένεται ολίγον… άστατη, αφού Τετάρτη και Πέμπτη οι μετεωρολόγοι προβλέπουν άστατο καιρό και νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε την πρόγνωση των επόμενων ημερών για την πόλη της Λάρισας:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες