ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Ο Αμπελωνίτης που έγινε …κατά λάθος youtuber και τώρα μετράει εκατομμύρια προβολές (φωτο – βίντεο)

Έκανε την αρχή πριν από 4 χρόνια με έναν περίεργο τρόπο. Βρισκόταν στην Ιαπωνία (χώρα στην οποία ζει πέρα από την Ελλάδα), σε μια έκθεση τροχόσπιτων – να σημειωθεί πως τα Ιαπωνικά τροχόσπιτα είναι ιδιαίτερα στο σχεδιασμό τους – όπου τράβηξε ένα μικρό βίντεο θέλοντας να το δείξει στους φίλους.

Ήταν μέλος μια ομάδας ατόμων που πραγματοποιούσε πτήσεις με αλεξίπτωτο και επειδή ταξίδευε σε διαφορετικά μέρη έκαναν χρήση τροχόσπιτων, ενώ δημιουργούσε και σχετικά βίντεο για τα οποία όμως δεν πληρωνόταν. Μην ξέροντας πως να τους τo δείξει το ανέβασε στο youtube, όπου το βίντεο έγινε viral.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το μεγάλο του ταξίδι στον κόσμο της διάσημης πλατφόρμας. Ο λόγος για τον Βασίλη με καταγωγή από τον Αμπελώνα, «ιδιοκτήτη» του καναλιού travelmoto, του μεγαλύτερου καναλιού για μηχανές στο ελληνικό youtube.

Διαθέτει συνολικά 7 κανάλια, ενώ στα βίντεό του μιλά πέρα από τις μηχανές, τις οποίες αγαπούσε από μικρός, για αυτοκίνητα, σκάφη, τροχόσπιτα και τρακτέρ και ταξιδεύει σε μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο (Ιαπωνία, Γερμανία, Αμερική). Το «βασικό» του κανάλι διαθέτει περισσότερους από 200.000 συνδρομητές και εκατομμύρια προβολές, αποτελώντας την αποκλειστική επαγγελματική του ενασχόληση, ενώ διαθέτει και δύο συνεργάτες. Και φυσικά όταν τον ρωτήσεις τι επαγγέλλεται θα σου απαντήσει… youtuber.

Ανεβάζει βίντεο σχεδόν καθημερινά και συνεχώς προσπαθεί να «ξεπερνά» τον εαυτό του.  Όπως αναφέρει μιλώντας στο onlarissa.gr, για να καταφέρεις να «πετύχεις» στο youtube, χρειάζεται άπλετος χρόνος και υπομονή, ενώ ακόμα και αν τα δώσεις είναι πολύ πιθανό να μην τα καταφέρεις. Ο ιντερνετικός ανταγωνισμός άλλωστε είναι τεράστιος…

Ο ίδιος χρεώνει την επιτυχία του στον αληθινό όπως τον χαρακτηρίζει χαρακτήρα των βίντεό του, καθώς και στην μεγάλη του αγάπη για αυτό που κάνει. Συνεχώς ταξιδεύει σε νέα μέρη προσπαθώντας να δημιουργεί διαφορετικά βίντεο και να δίνει σε όσους τον παρακολουθούν κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, όπως αναφέρει, δίνει πολύτιμες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να προβούν σε αγορά προσφέροντάς τους μια ματιά πριν προχωρήσουν σε αυτή.

Στα μελλοντικά του σχέδια, θέλει να συνεχίσει να μιλά και για άλλα οχήματα όπως μικρά τζιπ, ενώ θα ενδιαφερόταν να επεκταθεί και σε αεροσκάφη, λεωφορεία ή τρένα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γερμανία
Γερμανία
Γερμανία
Ιαπωνία,
Φλόριντα
Μαϊάμι

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες