ΛΑΡΙΣΑ

Τα πρώτα του βήματα έκανε το κοινωνικό κτηνιατρείο στη Λάρισα – Εκδήλωση ευαισθητοποίησης παρουσία Γεωργούλη στην Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΑ Περιβάλλον-Άνθρωποι Ζώα, με αφορμή την πρωτοβουλία για την δημιουργία του κοινωνικού κτηνιατρείου, διοργάνωσε την εκδήλωση «ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ» η οποία  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του ο Ευρωβουλευτής κ. Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος στήριξε έμπρακτα αυτήν την πρωτοβουλία, τονίζοντας πως η περίθαλψη των ζώων αποτελεί στοιχείο πολιτισμού για μια χώρα.

Στην εκδήλωση, κεντρική ομιλήτρια ήταν η δημοσιογράφος κ. Ρενάτα Γρυπάρη με βασικό θέμα της τοποθέτησής της, την αναγκαιότητα και την αξία αυτής της πρωτοβουλίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η ερευνήτρια κ. Φαίη Σούκου.

Από τον χώρο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας μίλησε ο Λογιστής Φοροτεχνικός, Μέλος ΕΦΕΕΛ κ. Δημήτρης Κούριας επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την Ένωση φορέων Κ.ΑΛ.Ο Θεσσαλίας «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ», ο οποίος εξηγήσει τι είναι οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταβάλει χρήματα για την δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου στον παρακάτω λογαριασμό της Κοινσεπ ασπιδα: IBAN – GR79 0171 2550 0062 5514 7547 897.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες