ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε σε γήπεδο της Λάρισας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΓΝΛ – Τι ερευνούν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες  

Ανησυχία και αγωνία για Λαρισαίο νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέρρευσε σε γήπεδο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο νοσηλεύεται στη εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» και τον δημοσιογράφο, Δ. Κατσανάκη.

Αν και οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν αποφανθεί για τα αίτια της κατάρρευσή και δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους διάγνωση, δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για τη νοσηλεία του νεαρού ποδοσφαιρι­στή στο πρόσφατο παρελθόν εξαιτίας λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα που κλήθηκαν να διερευνήσουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περι­φέρειας Θεσσαλίας.

Η κατάρρευση του 24χρονου πο­δοσφαιριστή, που καθόταν στον πάγκο μετά από μακρά αποχή από τις προπονήσεις, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του προ­ηγούμενου Σαββάτου στο δεύτερο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα» πριν ξεκινήσει ποδοσφαιρικος αγώνας για την Α1 τοπική κατηγορία. Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμη­σε με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να με­ταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νο­σοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής θεραπείας.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλι­νική και τον προηγούμενο Νοέμ­βριο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο Εθνκός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και τους ελεγκτές δημόσιας υγείας της Περιφέρει Θεσσαλίας να κάνουν αυτοψία και να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους όπου κινείται ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες