ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα στη Σπηλιά – Δείτε βίντεο

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στη Σπηλιά Τεμπών με τη χιονόπτωση να αναμένεται να ενταθεί τις βραδινές ώρες.

Όπως ανέφερε στο onlarissa.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος τόσο ο  συγκεκριμένος δρόμος, όσο και οι υπόλοιποι στους οποίους σημειώθηκε χιονόπτωση παραμένουν ανοιχτοί, ενώ στις «επάλξεις» βρίσκονται 35 μηχανήματα της Περιφέρειας.

Ο αποχιονισμός θα συνεχιστεί και τις βραδινές ώρες, ενώ τα μηχανήματα θα αποσυρθούν πιθανότατα αύριο το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να σταματήσει η κακοκαιρία στην περιοχή μας.

Για τη διευκόλυνση του έργου τους λειτουργούν και πέντε σταθμοί μεταφόρτωσης αλατιού (Λάρισα, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Σπηλιά, Καλλιθέα) ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στον ανεφοδιασμό των μηχανημάτων.

Στο δήμο Ελασσόνας όπως ανέφερε και ο δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας τα μηχανήματα του δήμου επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη μετακίνηση των κατοίκων στις δημοτικές οδούς, ειδικά στις ορεινές κοινότητες Λιβαδίου, Κοκκινοπηλού, Καρυάς.

Ασθενής χιονόπτωση έχει ξεκινήσει αυτή την ώρα και στην στην Αγιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: FB – Νίκος Σελήνης (φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες