ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από την ζωή έξι Λαρισαίοι

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η Ευφροσύνη Βραχνιάρη. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μεζούρλο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της αδέλφια και ανίψια.

«Έφυγε» η Παρασκευή Μαρσιτοπούλου στα 83 της έτη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια και δισέγγονα.

Πέθανε η Ευτυχία Παπαϊωάννου σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε η Κωνσταντίνα Κουτσαμπασούλη . Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 4μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Γλαύκη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια, δισέγγονα και ανίψια.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 ετών η Βάια Παπαργύρη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην κοινότητα Αγίων Αναργύρων Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια, δισέγγονα και ανίψια.

Απεβίωσε στα 92 του χρόνια ο Στέφανος Ζησόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κρήνη Φαρσάλων. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους τα παιδιά του, εγγόνια, δισέγγονο, αδελφή και ανίψια.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες