ΛΑΡΙΣΑ

Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας. Τη σκυτάλη του Προέδρου παρέλαβε η Ήβη- Μαρία Κορμά και τα καινούρια μέλη του Δ.Σ. είναι: Αντιπρόεδρος Παλέτας Γιάννης, Γραμματέας Γκουτζουρέλας  Βασίλης, Ταμίας Ευσταθίου Νίκος, Κοσμήτορας Κουφογιάννης Βασίλης, Ειδικός Γραμματέας Αποστολόπουλος Φοίβος, μέλη Κραχτόπουλος Γεώργιος, Πεχλιβανίδης Παντελής.  Στη συνέχεια είχαμε τη χαρά να εντάξουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ρόταρυ δύο νέα μέλη, την κ. Γκιουζέλ Ισκαντάροβα και τον κ. Φακίρη Βασίλη.Η βραδιά συνεχίστηκε με δείπνο μουσική και  λαχειοφόρο , της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο  της Ι.Μ.Λαρίσης &Τυρνάβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας Ασπασίδης Θεόδωρος, ο εισερχόμενος Διοικητής Αποστολίδης Αριστοτέλης μετά της συζύγου του, ο Προδιοικητής Αποστολόπουλος Δημοσθένης,  ο Β.Διοικητής Στέλιαρος Κων/νος, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλου Ζαχαρακόπουλος Αντώνης, ο εισερχόμενος Πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλος «ΑΡΓΩ» Σερβετάς Νίκος και μέλη των Δ.Σ.των,η Πρόεδρος της UNESCO και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κάλλα Θεοδώρα, ο Πρόεδρος του τμήματος HJ- 26Λάρισας «P Baltis» AHEPA Περιφέρειας 25  κ. Σουργκούνης Φώτιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Τέλλιος  Χρυσοβαλάντης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καραβάνας Γεώργιος και πλήθος φίλων του Ομίλου.

Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι χορηγούς των οποίων τα πλούσια δώρα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου μας.

ORAL B

INTERMED/UNI –PHARMA

INSTITUTE OF MEDITERRANEAN CULTURE

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ THIROS

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MESS

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FITNESS SPORT

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STORAGE

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GRAMMY

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONTESSINA

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ADMIRAL

ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΠΟΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΟΡΑΝΤΑ-ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ (ΚΟΥΚΑ)

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΗΛΙΑ ΚΑΜΠΕΛΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ARENA FITNESS

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΝΕΜΟΣ»

ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΙΡΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες