Παρασκήνιο

Όταν ο Σπίρτζης έλεγε… άλλα στον Κέλλα

Πυρ και μανία με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ο Λαρισαίος αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας. Και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού το κυβερνητικό στέλεχος άφησε άναυδους όλους όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει με το πολύπαθο έργο της κατασκευής νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα.

Μετά την… kolotumba του υπουργού, που ενώ έδινε και χρονικό ορίζοντα δημοπράτησης, τώρα ρίχνει τις ευθύνες στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ο κ. Κέλλας ανέσυρε από το αρχείο του την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερώτηση που είχε υποβάλει στο πρόσφατο παρελθόν για το θέμα, αλλά και την ακόμη περισσότερο αποκαλυπτική απάντηση του κ. Σπίρτζη.

Ο κ. Σπίρτζης όχι μόνο απάντησε στον Λαρισαίο βουλευτή, αλλά σημείωνε, δια της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας Υποδομών και της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών, ότι έχουν εκπονηθεί και υποβληθεί σωρεία μελετών, που αφορούν επιμέρους τμήματα του δρόμου, καταλήγοντας ότι θα έχουν “ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος 2018-αρχές 2019”, με το “κόστος κατασκευής των έργων να ανέρχεται στα 63 εκ. ευρώ”.

Πόσα θες να μας τρελάνεις δηλαδή…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις