ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εβδομάδα των… (πολιτικών) παθών για τον Τσιλιμίγκα – Ανακοινώνει ψηφοδέλτιο Μεγάλη Τετάρτη

Μεγάλη Τετάρτη σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Και αυτό οι … κομιστές μας το θεωρούν βέβαιο!
Μαθαίνουμε επίσης ότι ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί η ανακοίνωση αυτή να γίνει σε μεγάλη εκδήλωση, που θα σηματοδοτούσε και τη δυναμική έναρξη του προεκλογικού αγώνα του γνωστού καρδιολόγου, στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, λίγο η Μ. Εβδομάδα, λίγο κάποια προβλήματα οργανωτικού  χαρακτήρα, οδήγησαν στη μετατροπή της σε μια απλή ανακοίνωση “διά του τύπου”!
Σε ότι αφορά στο ψηφοδέλτιο, προϊόν συζητήσεων ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, πολλές πλροφορίες δεν υπάρχουν. Το σίγουρο είναι η απουσία των δύο γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών Λάρισας ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, του Σ. Τσάκαλου και του Γ. Παπαγεωργίου, μετά από ένα σήριαλ που κράτησε αρκετό καιρό.
Ο μεν Σ. Τσάκαλος επιθυμούσε διακαώς να είναι υποψήφιος και δεν το έκρυψε, αλλά διαφωνούσε με την υποψηφιότητα του Παπαγεωργίου, λόγω παλιότερων δηλώσεων που είχε κάνει για “Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ που λειτούργησαν με όρους μαφίας”. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε βέτο “ή και οι δύο ή κανένας” και το αποτέλεσμα ήταν να συμφωνηθεί η μη υποψηφιότητα και των δύο.
Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες μας γιατί όπως έλεγε έμπειρο κομματικό στέλεχος του πράσινου στρατοπέδου… με τον γιατρό ποτέ δεν είσαι σίγουρος!
Α.Ρ.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες