ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άφαντος ο «νταής» Λαρισαίος που επιχείρησε να «πατήσει» δημοτικούς αστυνομικούς (βίντεο)

«Καπνός» έγινε ο Λαρισαίος οδηγός που αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης είχε επιχειρήσει να… «πατήσει» με το πολυτελές αυτοκίνητό του, δύο δημοτικούς αστυνομικούς επειδή επιχείρησαν να του βεβαιώσουν παράβαση πάνω σε πεζόδρομο.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8, όταν δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν να βεβαιώσουν κλήση σε ένα ασημί Mercedes στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Ενώ έχουν μπει μπροστά από το όχημα προκειμένου να βεβαιώσουν παράβαση, ο οδηγός αποφασίζει να επιταχύνει απειλώντας ουσιαστικά να τους… «πατήσει», παρότι έβλεπε πως είχαν τοποθετήσει τα χέρια τους στο καπό. Στη συνέχεια μάλιστα, πατάει περισσότερο το γκάζι και με θράσος απομακρύνεται προς την οδό Κύπρου στην Κεντρική πλατεία! Όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, αλλά κυρίως των δύο ιδιαίτερα ψύχραιμων στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι τελευταίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο που με τη σειρά του ζήτησε από την Αστυνομία τον άμεσο εντοπισμό του οδηγού. Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού, που όμως έκτοτε έχει… εξαφανιστεί από προσώπου γης, προφανώς για να αποφύγει τα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας που ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες