ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην οδό Φαρσάλων – Τις επόμενες ημέρες συνεργεία συνεχίζουν την οδό Καρδίτσης

Η οδός Φαρσάλων ασφαλτοστρώνεται. Η Ανοιξη μπαίνει για τα καλά και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων έδωσαν το “πράσινο φως” για την έναρξη των προγραμματισμένων παρεμβάσεων. Οι εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση τους. Ειδικότερα, η οδός Φαρσάλων, θα ασφαλτοστρωθεί πλήρως από τη συμβολή της με την περιφερειακή Τρικάλων μέχρι την υπόγεια στην περιοχή του ΟΣΕ.

Την πρώτη ημέρα των εργασιών, φυσικά παρόντες ήταν ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Γιώργος Σούλτης και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Πρόκειται για έργο που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων και  αφορά στην ασφαλτόστρωση βασικών των εισόδων της πόλης (οδοί Βόλου, Φαρσάλων και  Καρδίτσης). Συνολικά το έργο είχε προϋπολογισμό 4 εκατ. και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

Η οδός Βόλου έχει ασφαλτοστρωθεί, ενώ τις επόμενες ημέρες και με σύμμαχο την Ανοιξη που έχει μπει για τα καλά, συνεργεία θα ξαναπιάσουν δουλειά στην οδό Καρδίτσης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται στις οδούς Φαρσάλων και Βόλου προηγήθηκε η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης. Το δίκτυο αποτελούνταν από χυτοσίδηρο, αμίαντα κ.α και αντικαταστάθηκε με  σύγχρονο δίκτυο που εναρμονίζεται πλήρως με το εθνικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για ασφαλές και ποιοτικό νερό.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες