ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα στα VICTORIA CINEMAS στη Λάρισα

VICTORIA CINEMAS

Τέρμα Κούμα & Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707 και στο www.victoria-cinema.gr

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/3/2019 – 27/3/2019

ΕΜΕΙΣ – US

Κατηγορία : Θρίλερ

Σκηνοθεσία : Τζόρνταν Πιλ

Πρωταγωνιστούν:Λουπίτα Νιόνγκο, Γουίνστον Ντιουκ, Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν II, Άννα Ντιόπ, Έβαν Άλεξ, Σαχάντι Ράιτ Τζόζεφ, Μάντισον Κάρι, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 20:00& 22:30

Στην ταινία Εμείς πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, μια γυναίκα που επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, η Αδελαΐδα (Λουπίτα Νιόνγκο) νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ Σ’ΑΓΑΠΩ – BERLIN I LOVE YOU

Κατηγορία : Αισθηματική

Σκηνοθεσία :Ντιάνα Αγκρον, Πίτερ Τσέλσομ

Πρωταγωνιστούν:Κίρα Νάϊτλι, Ελεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στάρτζες, Μίκι Ρουρκ,

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:50& 22:15

Πρόκειται για δέκα διαφορετικές σύντομες ιστορίες ανθρώπων και προβάλλεται η δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων έτσι όπως διαμορφώνεται από τα προβλήματα και τις χαρές που προκύπτουν. Βέβαια δεν εστιάζει κατ’ ανάγκη στους δεσμούς που ενέχουν το ερωτικό στοιχείο, αλλά και σε εκείνους που ενώνουν π.χ μία μητέρα (’Ελεν Μίρεν) με την κόρη της (Κίρα Νάϊτλι).

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

Κατηγορία : Ιστορική

Σκηνοθεσία :Βασίλης Τσικάρας

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 18:10

Η «Πολιορκία», αποτελεί μέρος της τριλογίας για το 1821. Υπενθυμίζουμε ότι η πολυσυζητημένη «Έξοδος 1826»του Βασίλη Τσικάρα, ήταν η πρώτη ταινία. Μέσα στο πολεμικό – εχθρικό κλίμα της εποχής δύο οικογένειες συναντώνται σε ένα μοναστήρι προκειμένου να γίνει με μυστικότητα ένας γάμος. Αυτό όμως δεν περνάει απαρατήρητο. Μια προδοσία θα οδηγήσει έξω από το μοναστήρι χιλιάδες τούρκους στρατιώτες.

Να σημειωθεί πως το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής χαρακτήρισαν την ταινία «υψηλής ποιότητας», στο κομμάτι της ιστορικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής αρτιότητας.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΜΒΑΗ – HOTEL MUMBAI

Κατηγορία : Θρίλερ

Σκηνοθεσία :Άνθονι Μαρας

Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ,Ντεβ Πάτελ,Τζέισον Άιζακς, Ναζανίν Μπονιάντι

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 21:35

Τον Νοέμβριο του 2008 ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Βομβάη , έριξε την πόλη στο χάος. Μία ομάδα Τζιχαντιστών κρυμμένη ανάμεσα σε απεγνωσμένους επιζώντες που έψαχναν για καταφύγιο εισέβαλε στο ξενοδοχείο TAJ. Εκεί και χωρίς διακρίσεις επιδόθηκαν σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. Η αληθινή ιστορία των θυμάτων και των επιζώντων, της συμπόνοιας και του θάρρους τους απέναντι στο πιο σκοτεινό πρόσωπο της ανθρωπότητας.

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ – DRAGGED ACROSS CONCRETE

Κατηγορία : Περιπέτεια

Σκηνοθεσία :Σ. Κρεγκ Ζάλερ

Πρωταγωνιστούν:Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 22:20

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός (ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Μελ Γκίμπσον) και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του (Βινς Βον) τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο.

ARCTIC

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Τζο Πένα

Πρωταγωνιστούν:Μαντς Μίκκελσεν

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:30

Ένας άνδρας παγιδεύεται στην καρδιά της Αρκτικής μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Προσπαθεί να επιβιώσει κατασκευάζοντας το δικό του καταφύγιο, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρει τροφή, αλλά και να αποφύγει τους κινδύνους που προκύπτουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν παραλείπει να στέλνει σήματα SOS, ελπίζοντας σε διάσωση. Ο ήρωάς μας πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ασφάλεια του καταφυγίου του ή αν θα αναζητήσει ενδεχόμενη σωτηρία στο άγνωστο και εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον της Αρκτικής.

CAPTAIN MARVEL

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Άννα Μποντεν, Ράιαν Φλέκ

Πρωταγωνιστούν:Μπρι Λάρσον, Τζουντ Λο, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπεν Μέντελσον

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 20:00

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – WONDER PARK (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αρνό Μπουρόν, Άντον Κρινγκς

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 18:15 &επιπλέον Κυριακή πρωί στις 11:15

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μπεν Στασεν, Βινσεντ Κεστελουτ

2D: Καθημερινά στις 17:45 και επιπλέον Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα στις 16:00& Κυριακή πρωί στις 11:30

Το τρυφερό animation ακολουθεί την συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη της. Στο δρόμο του θα συναντήσει ένα κλαμπ κυνομαχιών, όπου σκύλοι κάθε ράτσας αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 20 εκατομμύρια δολάρια, το «The Queen’s Corgi» είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα του Μπεν Στάσεν, γνωστός από τα: «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα», «Το Μαγικό Σπίτι», «Ροβινσώνας Κρούσος» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα».

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE LEGO MOVIE 2 (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μάικ Μίτσελ

2D: Καθημερινά στις 17:50 και επιπλέον Κυριακή πρωί στις 11:30

To “H TAINIA LEGO 2” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα.

ΑΣΤΕΡΙΞ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.) – ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αλεξάντρ Αστιέ

2D: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή& Δευτέρα στις 16:00

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕΤΑΓΛ.) – RALPH BREAKS THE INTERNET (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Ηθοποιοί (φωνές): Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δανάη Σκιάδη, Όθων Μεταξάς, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Τσάκα, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Βασίλης Αξιώτης.

2D: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή& Δευτέρα στις 16:00& επιπλέον Κυριακή πρωί στις 11:10

Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Πίτερ Ράμσεϊ

Ηθοποιοί (φωνές): Κώστας Κουνέλας, Διονύσης Μακρής, Λίλα Μπακλέση, Νέστωρ Κοψιδάς, Φοίβος Ριμένας, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Καλλιρόη Μυριάγκου.

2D: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή& Δευτέρα στις 16:00

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

H ΤΡΥΠΑ – 28/3

ΝΤΑΜΠΟ – 28/3

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες