ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκτο χορωδιακό Φεστιβάλ του Μουσικού Ομίλου Λάρισας “Τα Επτάνησα”

Ο Μουσικός Όμιλος Λάρισας και η Χορωδία του Ομίλου, μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του που πραγματοποιήθηκε το 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ως αφιέρωμα στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Νίκο Γούναρη, διοργανώνει το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Το φιλόμουσο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια συναυλία ακούγοντας γνωστά τραγούδια και μελωδίες ταξιδεύοντας στην εποχή του ρομαντισμού, του έρωτα, της καντάδας και της ξενοιασιάς.

Συμμετέχουν:

Η μεικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Λάρισας « Τα Επτάνησα» υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου κ. Χρήστου Μπαλανίκα, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια.

Συνοδεία πιάνου : Παναγιώτης Μπαλανίκας.

Η μεικτή Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Θεόφραστος Σακελλαρίδης» υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου κ. Ευθυμίου Μαυρίδη. Η επωνυμία της χορωδίας είναι τιμητική και αναφέρεται στο μεγάλο μαέστρο και συνθέτη της Ελληνικής οπερέτας Θεόφραστο Σακελλαρίδη με καταγωγή από το Λιτόχωρο.

Συνοδεία πιάνου : Αικατερίνη Ελενίδη

Το πρόγραμμα θα κλείσει η Ιστορική Χορωδία Κέρκυρας υπό τη Διεύθυνση της Μαέστρου κας Δήμητρας Καλογεροπούλου,

Συνοδεία πιάνου: Παναγιώτης Γαρμπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας, από την ίδρυσή της έως και σήμερα έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε χώρες του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ διαγωνιστικού χαρακτήρα, αποκομίζοντας μεγάλες διακρίσεις.

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Καρυδάκη

Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες