ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εντυπωσιάζει το ανακαινισμένο Nonna Rossa στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα – Δείτε φωτογραφίες

Στον ίδιο πάντα χώρο, στον Λόφο Του Φρουρίου, με μεγαλύτερη όμως προσοχή στις λεπτομέρειες, το γνωστό restaurant-bar Nonna Rossa ανανέωσε τον χώρο του, δίνοντας πινελιές εκλεπτυσμένης αισθητικής πολυτέλειας, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη της διασκέδασης και της γευσιγνωσίας ακόμα πιο ψηλά.

Φωτισμένες γωνίες, έντονα χρώματα, αναπαυτικά καθίσματα, και ένας κατάλογος με τη γνωστή έμφαση στην λεπτομέρεια της γεύσης, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα υψηλού γαστρονομικού γούστου.

Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, το μαγαζί που αγαπήθηκε από όλους τους Λαρισαίους, επιστρέφει στους πελάτες του όλη την αναγνώριση, προχωρώντας σε ανανέωση του εξοπλισμού του, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία εκείνου του περιβάλλοντος και των προϋποθέσεων που μπορούν να ξεκουράσουν και να ταξιδέψουν όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

Σεβόμενοι την ποιότητα, τόσο του περιβάλλοντος χώρου, όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την Παρασκευή των μοναδικών γευστικών παρουσιάσεων, το restaurant-bar Nonna Rossa υποδέχεται την Άνοιξη πιο φρέσκο από ποτέ!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες