ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα VICTORIA CINEMAS στη Λάρισα

VICTORIA CINEMAS

Τέρμα Κούμα & Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707

και στο www.victoria-cinema.gr

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/2/2019 –27/2/2019

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ

Κατηγορία : Περιπέτεια

Σκηνοθεσία :Τζον Αντρέας Άντερσεν

Πρωταγωνιστούν:Κρίστοφερ Τζόνερ, Αν Νταλ Τορπ, Κάθριν Θόρμποργκ Γιόχανσεν

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 20:10 & 22:35

Το 1904, ένας σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το Όσλο. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο “Ρήγμα του Όσλο” το οποίο εκτείνεται κάτω από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Σεισμοί μικρότερου μεγέθους εξακολουθούν να συμβαίνουν στην περιοχή ακόμα και σήμερα. Οι γεωλόγοι δεν είναι απολύτως σίγουροι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι ένας εξαιρετικά ισχυρός σεισμός είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο κοντινό μέλλον στο Όσλο. Το πότε θα συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά. Ίσως σε 100 χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια, ίσως αύριο…

Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ

Κατηγορία : Μυστηρίου

Σκηνοθεσία :Κρίστοφερ Νίχολμ

Πρωταγωνιστούν:Τζεράρντ Μπάτλερ, Πιτερ Μουλαν

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:45 & 22:00

Σε ένα ακατοίκητο νησί 20 μίλια από την άγρια ακτή της Σκωτίας, τρεις φαροφύλακες φτάνουν για τη βάρδια των 6 εβδομάδων. Καθώς ο Τόμας (Peter Mullan), ο James (Gerard Butler) και ο Donald (Joe Alwyn) εγκαθίστανται στην κανονική ήσυχη ρουτίνα τους, κάτι απροσδόκητο και μεταβαλλόμενο, συμβαίνει και βρίσκουν χρυσό. Από πού προέρχεται; Σε ποιον ανήκει; Ένα σκάφος εμφανίζεται στην απόσταση που μπορεί να δώσει την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό που ακολουθεί είναι μια τεταμένη μάχη για επιβίωση, που τροφοδοτείται από την απομόνωση, την παράνοια και την απληστία, οδηγώντας τρεις έντιμους ανθρώπους σε μια πορεία προς την καταστροφή.

Η ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ (10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ)

Κατηγορία : Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία :Γιώργος Λάνθιμος

Πρωταγωνιστούν:Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν, Νίκολας Χουλτ, Τζο Άλγουιν, Μαρκ Γκάτις, Τζέιμς Σμιθ

2D: Από Πέμπτη έως Τετάρτη στις 19:30 & 21:50 & Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 18:20

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα.

ALITA: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας / Δράσης

Σκηνοθεσία:Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

Πρωταγωνιστούν :Ρόζα Σάλαζαρ, Κριστόφ Βαλτς, Τζένιφερ Κόνελι, Μαχερσάλα Αλί, Εντ Σκρέιν,

2D: Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:20

Όταν η Αλίτα (Ρόζα Σάλαζαρ) ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο (Κριστόφ Βαλτς), ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Αΐντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο (Κίαν Τζόνσον) είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της.

BOHEMIAN RHAPSODY (ΟΣΚΑΡ Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ)

Κατηγορία : Βιογραφική / Δραματική

Σκηνοθεσία : Μπράιαν Σίνγκερ

Πρωταγωνιστούν :Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Μπεν Χάρντι, Τζόζεφ Ματζέλο, Άινταν Γκίλεν, Τομ Χολάντερ, Άλεν Λιτς, Μάικ Μάγιερς.

2D: Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 21:20

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη.

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μπεν Στασεν, Βινσεντ Κεστελουτ

2D: Καθημερινά στις 17:45 & Κυριακή πρωί στις 11:30

Το τρυφερό animation ακολουθεί την συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη της. Στο δρόμο του θα συναντήσει ένα κλαμπ κυνομαχιών, όπου σκύλοι κάθε ράτσας αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 20 εκατομμύρια δολάρια, το «The Queen’s Corgi» είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα του Μπεν Στάσεν, γνωστός από τα: «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα», «Το Μαγικό Σπίτι», «Ροβινσώνας Κρούσος» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα».

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE LEGO MOVIE 2 (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μάικ Μίτσελ

2D: Καθημερινά στις 18:00 & επιπλέον Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 16:00 & Κυριακή πρωί στις 11:10

To “H TAINIA LEGO 2” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα μεταφέρει τους Έμετ, Λούσι και Μπάτμαν, και τους φίλους τους σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά. Θα δοκιμάσει το θάρρος τους, τη δημιουργικότητά τους και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, αλλά ταυτόχρονα θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσοι σημαντικοί είναι.

Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE STOLEN PRINCESS (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μαρία Ζερβού

2D: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 16:00

Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ 2:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – MINUSCULE – MANDIBLES FROM FAR AWAY (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Έλεν Ζιρόντ

2D: Σάββατο & Κυριακή στις 16:00

Καθώς οι πρώτες νιφάδες πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για το χειμώνα! Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε ένα δέμα… με προορισμό την Καραϊβική! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γυρίσει σπίτι: να ενωθεί για ακόμη μια φορά με την dream team: η πασχαλίτσα, το μυρμήγκι και η αράχνη ενώνουν τις δυνάμεις του στην άλλη άκρη του κόσμου. Νέος κόσμος, νέες γνωριμίες και νέοι κίνδυνοι… θα τα καταφέρουν;

ΑΣΤΕΡΙΞ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.) – ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αλεξάντρ Αστιέ

2D: Παρασκευή στις 18:00, Σάββατο & Κυριακή  στις 17:45 & Κυριακή πρωί στις 11:15

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠασπARTού: ΚΥΚΛΩΠΑΣ

ΜΕ 2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στα Victoria Cinemas!!

ΠΡΩΙΝΗ: 11:30 π.μ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 5:00 μ.μ

Εισιτήρια: ΤΑΜΕΙΟ: 9 ευρώ, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 7 ευρώ (Προπώληση στο ταμείο των Victoria Cinemas)

Η φανταστική περιπέτεια του πολυμήχανου Οδυσσέα στο νησί του Κύκλωπα Πολύφημου που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!! Μια καταπληκτική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο Σατυρικό Δράμα του Ευριπίδη με πολυμελή θίασο, υπέροχες πρωτότυπες μουσικές και εντυπωσιακά σκηνικά!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: SHIRLEY VALENTINE

Σάββατο 23/2 στις 18:30 & 21:30 και Κυριακή 24/2 στις 21:00!

Θεατρική Παράσταση “Shirley Valentine” με την Μπέσυ Μάλφα. Προπώληση εισιτηρίων από τα ταμεία του κινηματογράφου 16:30 έως 22:30, στο Βιβλιοπωλειο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57 – Λάρισα), στο rainticket αλλά και στο viva.gr!

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Η ΣΥΖΥΓΟΣ – 28/2

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – 28/2

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 2 – 28/2

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις