ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι «ξεχωριστές στιγμές» της Ρένας

Δεν έπεφτε καρφίτσα απόψε το βράδυ στο ΔΩΛ, όπου η Ρένα Καραλαριώτου πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωσή της μπροστά στους Λαρισαίους με τη νέα παράταξη. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά, τόσο την αίθουσα του ΔΩΛ, όσο και το φουαγιέ, αλλά και τον εξωτερικό χώρο, ο ιδρώτας έτρεχε στα μέτωπα όλων, και ίσως για τον λόγο αυτόν, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  στο δήμο Λαρισαίων, ανεβαίνοντας στο βήμα, έδωσε την πρώτη της προεκλογική υπόσχεση: «η Λάρισα χρειάζεται έναν μεγαλύτερο χώρο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Δεν μας χωράει πλέον…!»

Ξεχωριστές προσωπικές αναφορές επιφύλαξε η Ρένα Καραλαριώτου στον πρώην δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και μέσα στην ομιλία της, στους δυο βουλευτές της ΝΔ Χρήστο Κέλλα και Γιώργο Κατσιαντώνη, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργο Κωτσό, στους δυο δημάρχους του νομού Νίκο Ευαγγέλου και Θανάση Γιαννακόπουλο, στους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου Ντίνο Γιαννακόπουλο, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Νίκο Γκανάκη, του ΤΕΕ Νίκο Παπαγεωργίου, τον επιχειρηματία Στέργιο Τσαγκούλη και τον Μώρις Μαγρίζο.

Ιδιαίτερη αναφορά και μάλιστα με… νόημα επεφύλαξε στον έτερο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου, πρώην πρύτανη ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτη Γούλα, στον οποίο ευχήθηκε καλό αγώνα και… καλή συνεργασία!

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου η Ρένα Καραλαριώτου αφιέρωσε την ομιλία της στην μητέρα της, η οποία βρισκόταν εντός της αίθουσας και καμάρωνε με χαμόγελο.

Αναφορά στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία έκανε η Ρένα Καραλαριώτου, μιλώντας για τους σταθμούς της ζωής της. «Η πορεία μου χτίστηκε με υπομονή, επιμονή κόπο και σκληρή δουλειά. Ήξερα πως έπρεπε να απαντώ με έργα. Αυτό με έκανε πιο δυνατή», σημείωσε η ίδια.

Μία μόνο αναφορά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε μέσα στην ομιλία της Ρένας Καραλαριώτου, κι αυτή με σαφέστατη αναφορά στη δημοτική αρχή Καλογιάννη. «Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται αυτοί παριστάνουν τους ανεξάρτητους και τους υπερκομματικούς. Ποιον κοροϊδεύουν άραγε;»

Αίσθηση προκάλεσε στους παρισταμένους η αναφορά της για την «ειδικευμένη ομάδα επιστημόνων που  δουλεύουν πάνω στο πρόγραμμα που πρόκειται να παρουσιαστεί στο επόμενο διάστημα»

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ένας άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο το διάστημα που γινόταν οι συζητήσεις για τη συγχώνευση των δυο πρώην δημοτικών ομάδων.

Παρόντες όλα τα γαλάζια στελέχη της Λάρισας, αλλά και πρόσωπα με αναφορές στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μετά από πολλά χρόνια σε αίθουσα της πόλης βρέθηκαν πρόσωπα που για μεγάλο διάστημα είχαν… «ψυχρανθεί».

Λ.Π.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις