ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με εξαφανισμένη γυναίκα – Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου της!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Στράτου Αιτωλοακαρνανίας.

Αιτία της κινητοποίησης είναι το γεγονός πως εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που έπεσε μέσα στη λίμνη, από την πλευρά της Σπολάιτας. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε μια 35χρονη η οποία αναζητείται από χθες.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της έχοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο. Την εξαφάνιση δήλωσε στην αστυνομία ο σύζυγος της 35χρονης.

Στο σημείο πήγαν δύτες, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος. Κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, γνωστοί της οικογένειας της κοπέλας μάλιστα, είναι εκείνοι που αρχικά εντόπισαν συντρίμμια αυτοκινήτου μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για τον προφυλακτήρα και κάποια τζάμια. Από την πινακίδα οι αρχές κατάλαβαν πως πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης από την 6η ΕΜΑΚ σταμάτησαν το απόγευμα και θα ξεκινήσουν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή: 4press

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις