ΛΑΡΙΣΑ

Συλλυπητήρια μηνύματα από Καλογιάννη – Δεληγιάννη για τον Ράλλη Τσιουλάκη

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης για τον θάνατο του Ράλλη Τσιουλάκη.

Τo μήνυμα του κ. Καλογιάννη: 

Με συγκίνηση πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο ενός σπουδαίου συμπολίτη, του Ράλλη Τσιουλάκη, Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια.Μαχητικός, με γνώση, υπομονή και επιμονή υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των συμπολιτών μας με αναπηρίες, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της δημοτικής θητείας είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά και να σχεδιάσουμε σοβαρές παρεμβάσεις, που είχε και έχει ανάγκη αυτή η πόλη, όπως αποτυπώθηκε και με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφτηκε ανάμεσα στην Τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Θεσσαλίας το Φεβρουάριο του 2018. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε με τις παρεμβάσεις και την αγωνιστική του διάθεση.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το μήνυμα του κ. Δεληγιάννη:

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Ράλλη Τσιουλάκη, έναν καλό φίλο, συνεργάτη, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Λάρισας- Πόλη που Μαθαίνει, συνεπή αγωνιστή του αναπηρικού κινήματος. Με τη βοήθεια, τη στήριξη και την καθοδήγησή του έγιναν πολλά. Χρωστάμε ακόμη περισσότερα. Αυτή η πόλη του το οφείλει.

Αντίο φίλε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις