ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καταγγελία για κηδεία Κατσίφα: Έμειναν στα σύνορα με Αλβανία πέντε Λαρισαίοι – “Μας κοίταξαν στο πρόσωπο και μας έκοψαν…”

“Θύματα” πρωτοφανών συμπεριφορών από την Αλβανική αστυνομία καταγγέλλουν ότι έπεσαν τουλάχιστον πέντε άτομα από τη Λάρισα, οι οποίοι με ομάδα περίπου 80 από την περιοχή, επιχείρησαν να μεταβούν με ένα λεωφορείο και αυτοκίνητα στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Όπως καταγγέλλει στο onlarissa.gr ένας εκ των πέντε που δεν τους επιτράπηκε τελικά η είσοδος στη γείτονα χώρα: “Επειδή γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε, φροντίσαμε να μην έχουμε κάτι που θα χρησιμοποιηθεί από την Αλβανική Αστυνομία. Ούτε προκλητικά ρούχα, ούτε σημαίες. Είχαν μία λίστα με ονόματα και αν ήσουν σε αυτή τότε σε έκοβαν ως “εξτρεμιστικό στοιχείο”. Κάποιους τους κοιτούσαν απλά στο πρόσωπο και τους απαγόρευαν στην είσοδο” εξήγησε μεταξύ άλλων.

Τουλάχιστον εξονυχιστικοί χαρακτηρίζονται και οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν, καθώς κατά τις ίδιες μαρτυρίες, κάποιοι αναγκάστηκαν σχεδόν να… γδυθούν!

Έτσι, τουλάχιστον πέντε άτομα από την Λαρισινή αποστολή δεν κατάφεραν ποτέ να μεταβούν στους Βουλιαράτες για το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Κατσίφα…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις