ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Όχι άλλο αίμα στην οδό Βόλου” βροντοφώναξαν κάτοικοι της περιοχής (φωτό – βίντεο)

Πλήθος κατοίκων στην περιοχή της οδού Βόλου συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή τα αλλεπάλληλα θανατηφόρα τροχαία κυρίως από βαρέα οχήματα. Μόνον τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες έχουν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα σε ισάριθμα τροχαία, ενώ ένα κόμη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο εφημέριος του ναού του Αγίου Γεωργίου π. Νικόδημος που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις για την επίλυση του προβλήματος, σημείωσε μεταξύ άλλων πως “αυτό το οποίο κάνουμε σήμερα ενδιαφέρει όλη τη Λάρισα. Με συγκλόνισαν τα όσα είπε πριν ένα μικρό παιδί, που είπε ότι σκέφτεται να μην πάει στο σχολείο, “γιατί το μεσημέρι περιμένω και λέω θα έρθει η γιαγιά μου ή η μαμά μου να με πάρει, ή κάποιο αυτοκίνητο θα την παρασύρει στην οδό Βόλου; Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Πρέπει το μήνυμα αυτό να φτάσει στον υπουργό τον κ. Σπίρτζη. Οι νταλίκες να εκτρέπονται…”

Το λόγο πήρε και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου η οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως “πριν από έναν μήνα έγινε σύσκεψη στο δήμο Λαρισαίων. Σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει εξέλιξη. Για μένα είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και νομίζω πως πρέπει να διεκδικηθούν απ’ όλους μας”.

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν πορεία στο δρόμο μέχρι την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Σιμόνα Ιόβτσεβα / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις