ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Απόπειρα εμπρησμού της Εφορίας Νέας Ιωνίας Βόλου – Ανάληψη ευθύνης από αντιεξουσιαστική ομάδα

Aπόπειρα εμπρησμού στην Εφορία της Νέας Ιωνίας έγινε χθες τα ξημερώματα, προκαλώντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα εμπρησμού της συγκεκριμένης Δ.Ο.Υ. μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, που προκαλεί «πονοκέφαλο» στις αρμόδιες αρχές, καθώς από την πρώτη τουλάχιστον απόπειρα δεν είχε συλληφθεί κάποιος ως δράστης.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η απόπειρα να έγινε από ελεγχόμενο για φορολογικές παραβάσεις, ενώ στην υπόθεση φέρεται να έχει εμπλοκή ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της ΕΥΠ, που διενεργεί έρευνες για την αποκάλυψη του εμπρηστή ή εμπρηστών. Διαβάστε περισσότερα στη «Θ» που κυκλοφορεί.

Ανάληψη ευθύνης
Mε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το Συγκρουσιακό Αναρχικό Μέτωπο Βόλου ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εμπρησμού στην Εφορία Νέας Ιωνίας.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Μάη τοποθετήσαμε μπιτόνια βενζίνης μαζί με δυναμίτη στην είσοδο της εφορίας Ν. Ιωνίας Βόλου.
Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους νεκρούς της τάξης μας ,που πέθαναν μέσα στα εργοστάσια-κάτεργα του καπιταλισμού για να πλουτίσουν τα αφεντικά αυτού του κόσμου και σε όλους τους εξεγερμένους αντιστεκόμενους που όρθωσαν τα στήθη τους απέναντι στην κρατική καταστολή για έναν κόσμο κοινοκτημοσύνης,αλληλεγγύης και ελευθερίας».

Ζήτω η αναρχία
Προετοιμάζοντας την κοινωνική επανάσταση
Συγκρουσιακό Αναρχικό Μέτωπο Βόλου»

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις