ΛΑΡΙΣΑ

Ελάτε να γνωρίσετε τη δομή Γιάννουλης του «Αριστέα»

Η Δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας  Περιφέρειας Θεσσαλίας, λειτουργεί από το 1992 και σκοπός του είναι η ψυχοπαιδαγωγική και κοινωνικοθεραπευτική μέριμνα, η προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση και  αποκατάσταση  Ατόμων με  Αναπηρία, με τελικό στόχο την κοινωνική  ένταξη και ενσωμάτωση.

Η Δομή Γιάννουλης παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, αναπτυξιακές διαταραχές, διάφορα σύνδρομα (π.χ. Σύνδρομο  Down) κ.λπ. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα του ατόμου, στα ενδιαφέροντά του, με στόχο την καλλιέργεια των δεξιοτήτων του και την αξιοποίηση του δυναμικού του, δουλεύουμε καθημερινά, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοί μας να βιώνουν εμπειρίες εκτός του προστατευμένου οικογενειακού περιβάλλοντος, προωθώντας παράλληλα  την αρχή των ίσων ευκαιριών των  Α.μεΑ.  σε όλους τους τομείς της ζωής.

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη – Παγκόσμια  Ημέρα  Ατόμων με Αναπηρία – ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Α.μεΑ., κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας, σε ομάδες, συλλόγους και σχολεία, ότι μπορούν  να  επισκεφτούν τους χώρους  μας, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, από τη Δευτέρα 27/11/2017 έως και την Πέμπτη 07/12/2017, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα Εργαστήριά μας, τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και να γνωριστούν με τους εκπαιδευόμενούς μας, κάνοντας πράξη τα μηνύματα  της 3ης  Δεκέμβρη.

Για τον σχετικό προγραμματισμό των επισκέψεων, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στους αριθμούς: 2413 503 925 (Ελεωνόρα  Κόκκινου) και 2413 503 919 (Βασιλική Μανώλη) και ώρες από 08:00 έως 14:00.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις