ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοίταξε στα μάτια τον Ηρακλή, αλλά λύγισε στο τέλος ο ΓΣΛ

Δεν μπόρεσε να χαμογελάσει στο τέλος ο Γυμναστικός στο αποψινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο κλειστό της Νεάπολης από τον οποίο και ηττήθηκε με 82-74, ύστερα από μεγάλη «μάχη».

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ότι «έχτισαν» σε όλο το παιχνίδι.

Ο ΓΣΛ ξεκίνησε καλά το ματς με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκει τον Ηρακλή να παίρνει μια μικρή διαφορά (15-25).

Το δεύτερο δεκάλεπτο όμως ανήκε στην ομάδα της Λάρισας η οποία άμεσα ροκάνισε την σε βάρος της διαφορά και κατάφερε να προηγηθεί κιόλας, ενώ στο ημίχρονο είχε προβάδισμα με 41-39.

Η σκληρή μάχη συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν και τον ΓΣΛ να διατηρεί ανά διαστήματα μικρό προβάδισμα, (57-53 στο 30’).

Τρία λεπτά πριν λήξει το τρίτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Νίκολιτς ο οποίος μετά από 5 αγωνιστικά λεπτά όμως κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα στην τέταρτη περίοδο.

Στα τελευταία  δέκα λεπτά έγινε μεγάλη μάχη. Ο ΓΣΛ προηγήθηκε με 62-57, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, ο Ηρακλής με πρωτοστάτη τον Γκαγκαλούδη μείωσε την διαφορά και προηγήθηκε. Κράτησε το μικρό προβάδισμα και ο ΓΣΛ δεν μπόρεσε να ανατρέψει την σε βάρος του πια κατάσταση, γνωρίζοντας την ήττα με 74-82.

Διαιτητές: Μπήτης, Τσιαπλής, Παπαγερίδης

Δεκάλεπτα: 15-25, 41-39, 57-53, 74-82.

ΓΣΛ (Πέρκος): Τόζιος, Συνετός 3(1), Νίκολιτς 16(2), Τσουράκης 6, Κούτρας 9(2), Μπέμπης 12(4), Σπυρόπουλος 6, Γκιουλέκας 22(3).

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 11, Γιαννακίδης 5(1), Ονάσογλου 3(1), Δέσπος 1, Χρυσόπουλος 7(1), Γκαγκαλούδης 31(2), Ρουτκάουσκας 12, Χείλαρης 2, Καλαϊτζίδης 10(2).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις