ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιορτή με τα όλα της το 4ο All Star Football (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο All Star Football που διοργάνωσε το ArenaLarissa.gr, σε μία αναμέτρηση όπου υπήρξαν βραβεύσεις και την ομάδα της Α΄τοπικής κατηγορίας να επικρατεί με 2 – 0 κόντρα σε αυτή της Α΄1.

IMG_9639

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το ArenaLarissa.gr διοργάνωσε μία «γιορτή» προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπου συμμετείχαν όλοι. Ενώ στο ημίχρονο βραβεύθηκαν, ο πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣΛ και ταυτόχρονα κυπελλούχος Αμπελωνιακός, ο πρωταθλητής της Α΄1 ΕΠΣΛ Απόλλων Λάρισας, οι πρωταθλητές των τριών ομίλων της Β΄ ΕΠΣΛ, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Α.Ε. Βουναίνων και Όλυμπος Γόννων και οι πρωταθλητές των τριών ομίλων της Γ΄ ΕΠΣΛ, Θερμαϊκός Στομίου, Ελπίς Μεσοχωρίου και Ατρόμητος Βαμβακούς.

ΤΣΙΡΒΟΥΛΗΣ - ΣΧΟΙΝΑΣ

Στον αγώνα τώρα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Α΄τοπικής κατηγορίας αναδείχθηκε νικήτρια αφού επικράτησε με 2 – 0 και ο Νίκος Ανδρέου τείνει να είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης. Από την άλλη η ομάδα της Α΄1 ακόμα μία χρονιά κυνήγησε με αξιώσεις τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

ΒΕΝΕΤΗΣ - ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

Φτωχό το πρώτο μέρος (διάρκεια 30′ λεπτών), με την ομάδα της δεύτερης κατηγορία να πιέζει χωρίς να φτάνει σε κάποιο γκολ, ενώ ο Μπέλτσιος είδε να «σταματά» και το σουτ του στο αντίπαλο δοκάρι. Στην επανάληψη όμως η ομάδα της Α΄ έκανε το χρέος της και τον Παλάσκα να αλλάζει ρόλο και από το γκολ να πηγαίνει στο σερβίρισμα, κατάφεραν να «καθαρίσουν».

ΒΕΝΕΤΗΣ - ΠΡΙΦΤΗΣ

Ο επιθετικός του Αμπελωνιακού και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που πέρασε, με δύο ασίστ στο 33′ και στο 59′ βρήκε τον Κουρούκα που σημείωσε το πρώτο τέρμα με το κεφάλι και το δεύτερο σε κενή εστία. Παράλληλα οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ, Κουρούκα, λίγο πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΙΦΤΗΣ

Να σημειωθεί πως το αγώνα «σφύριξε» ο κ. Κακάνης με βοηθούς τους Κουκούλη και Τσακνάκη Δήμητρα.

Οι Συνθέσεις

DSC_0404

Α΄ΕΠΣ Λάρισας (Ανδρέου – Δανιλούλης): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Πρικάκης, Εμμανουήλ, Πρίφτης, Μουσιάρης, Ζαμπέτας, Βούλγαρης, Παπαδημητρίου, Μπατζογιάννης, Αλεξανδρής.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Καλαμάτας, Μηνάς, Καλούσης, Γκαραλιάκος, Γανός, Γρηγορίου, Κουρούκας, Καλτσάς, Πατσιωτός, Τσιρβούλης.

DSC_0402

Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας (Λιάπης, Μπρισίμης): Παϊτέρης, Αβέλλας, Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Ξαφάρας, Κανάκης, Μάντζας, Μπέλτσιος, Βενέτης, Βελετάνης, Γαρυφαλλόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Γκουτζουρέλας, Καψαλός, Στατήρης, Μπουζούκας, Βλιώρας, Παλάσκας, Χασιώτης, Χατζηγρηγορίου, Μάρκου Β., Σχοινάς, Μαυρομάτης, Μπάκος Ι.

DSC_0400

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Κουκούλης, Τσακνάκη Δ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις