Life & Style

Έχει η πριγκίπισσα εραστή;

Σκάνδαλο στο Μονακό

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο πριγκιπάτο του Μοναχό οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild και δείχνουν την πριγκίπισσα Σαρλέν Γουίτστοκ, σύζυγο του Αλβέρτου και τον Νεοζηλανδό σταρ του ράγκμπι Μπάιρον Κέλεχερ να παρακολουθούν μαζί έναν αγώνα τένις.

«Πόσο κοντά είναι πριγκίπισσα Σαρλέν (35) και ο σωματώδης αστέρας του ράγκμπι Μπάιρον Κέλεχερ Kelleher (36)», αναρωτιέται η λεζάντα κάτω από την επίμαχη φωτογραφία που εξασφάλισε η γερμανική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο παίχτης της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας και της παρισινής Rugby Club Stade Francais είναι εδώ και μερικές ημέρες ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο πριγκιπάτο.

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις με τη φωτογραφία να αναδημοσιεύεται από πολλά μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο, ακόμη και από την συντηρητική «ABC», μια από τις πιο σεβαστές εφημερίδες της Ισπανίας.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Νεοζηλανδός αθλητής ήταν προσκεκλημένος και στον γάμο Σαρλέν με τον Αλβέρτο πριν από δύο χρόνια ενώ την ίδια ώρα φήμες θέλουν την πριγκίπισσα να επισκέπτεται παρέα με τον Μπάιρον την πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική.
Προς το παρόν τόσο η πριγκίπισσα όσο και ο Αλβέρτος έχουν αποφύγει να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις