ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Άδειασε» τον Δασταυρίδη η Ν.Δ. για την επιστολή του περί στρατιωτικών!

Ως «απαράδεκτη» χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά του υποδιοικητή της 5ης ΔΥΠΕ οι Γιάννης Μιχελάκης και Φίλιππος Ταυρής.

Ερωτηθείς το μεσημέρι του Σαββάτου από το onlarissa.gr ο βουλευτής επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Μιχελάκης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του κ. Δασταυρίδη.

«Ο πρωθυπουργός, η Ν.Δ. και η χώρα ολόκληρη, εξήγησε, τιμά όχι μόνο τους απόστρατους αλλά και τους επενέργεια. Και αυτό δεν είναι θέση του πρωθυπουργού και της Ν.Δ., είναι θέση ολόκληρης της χώρας».

Αναφερόμενος στον κ. Δασταυρίδη τόνισε πως «εξέφρασε κάποιες προσωπικές απόψεις. Δεν είχε κανένα λόγο – εκφράζοντας προσωπική άποψη – να κάνει μία αξιολογική κρίση.

Διαφωνώ κάθετα. Τιμώ και τους εν ενεργεία και τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων. Θεωρώ ότι αυτές οι κρίσεις ήταν απαράδεκτες. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την ιστορία».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδριακών Διαδικασιών και Γραμματέα Συνδικαλισμού Φίλιππου Ταυρή, ο οποίος έκανε λόγο για μία «μία δήλωση ως μη όφειλε» που τον «βρίσκει προσωπικά καθέτως αντίθετο».

Να σημειωθεί πως τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στη Λάρισα για το προσυνέδριο, έγιναν αποδέκτες σωρείας διαμαρτυριών από αποστράτους για το ζήτημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απόστολος Ράιδος / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις