ΛΑΡΙΣΑ

“Το κατάστημα δε θα ξανανοίξει” εκτιμούν οι εργαζόμενοι στα Bodyline Λάρισας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της γνωστής αλυσίδας αδυνατίσματος στη Λάρισα πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, διαμαρτυρόμενοι για το ξαφνικό “λουκέτο” που μπήκε προ ημερών στην επιχείρηση.

Όπως εξήγησε εργαζόμενη που μίλησε στο onlarissa.gr υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες σε μισθούς και αποζημιώσεις. “Μας πέταξαν στο δρόμο” είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

“Θέλουμε να πάρουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει, δεν μας τα έχει χαρίσει κανένας. Πάνω απ’όλα για τις οικογένειές μας που τις αφήναμε όλο το οκτάωρο και ήμασταν απίκο στη δουλειά μας για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες. Και μετέπειτα για ολόκληρη την ανεργία και τους ανθρώπους που έχουν μείνει εκτός της δουλειάς τους. Πρέπει να αρχίσουν να εναντιώνονται σε όλη αυτή την κατάσταση και να δείξουν έναν άλλο αυτό”.

Όσον αφορά τους πελάτες, οι εργαζόμενοι σημείωσαν πως οι “οδηγίες” από τους υπεύθυνους είναι να λένε “ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για ένα μήνα και θα ανοίξει ξανά. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θέλουμε να λέμε την αλήθεια. Το κατάστημα δεν θα ξανανοίξει”.

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη ζητήσει τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου διεκδικώντας μέσω της δικαστικής οδού τα δεδουλευμένα τριών περίπου μηνών και ό,τι άλλο δικαιούνται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ειρήνη Θεούλη / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις