ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι τις 27/7 ο «Γιατρός με το στανιό»

Αύριο Σάββατο που η αγορά της Λάρισας είναι κλειστή, και πολλοί φεύγουν  για τις θάλασσες, το θέατρο «Αυλή του Μύλου» είναι ανοιχτό για να χαρούν την παράσταση «Γιατρός  με το στανιό», όσοι συμπολίτες μας παραμείνουν στην πόλη και είναι αρκετοί, αφού το περασμένο Σάββατο η παράσταση είχε τους περισσότερους θεατές.

Η νέα θεατρική γωνιά που δημιούργησε το «Θεσσαλικό Θέατρο» προσφέρει αρκετή δροσιά, με τα λουλούδια, τα δέντρα, τους θάμνους και τις γλάστρες με τους βασιλικούς και τα γεράνια.

Η παράσταση θα παίζεται μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου, κάθε μέρα εκτός από τις Κυριακές και τις Δευτέρες. Μετά θα ακολουθήσει περιοδεία.

Οι θεατές δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για θαυμάσιο θερινό Θέατρο στο «Μύλο του Παππά» αλλά και για την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος.

Είναι μια παράσταση ότι πρέπει για τα καλοκαιρινά βράδια, που σ΄αυτό συμβάλουν και οι έξοχοι ηθοποιοί που ερμηνεύουν με ενθουσιασμό τους ρόλους τους. Δηλαδή o Σταύρος ΝικολαΪδης, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Περικλής Καρακωνσταντόγλου, ο Χάρης Φλέουρας, ο Βασίλης Γιαβρής, η Αννα Γκλέτσου ,η Ιωάννα Δημακοπούλου  και ο Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις