ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Το δημογραφικό πρόβλημα «βόμβα» στα θεμέλια του Έθνους

«Στέκομαι για μια ακόμη φορά δίπλα σας, αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή σας, στο μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα, που είναι το δημογραφικό.

Και λέω εθνικό γιατί απειλεί την υπόσταση του ελληνικού έθνους.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν επιλέξει συνειδητά να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και να εισπράττουν, καθημερινά, τόσα χαμόγελα, μα και τόσες αγωνίες».

Με τα λόγια αυτά, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων.

«Είναι επίσης σημαντικό γεγονός η βράβευση νέων παιδιών, τα οποία κατάφεραν με τον αγώνα τους, πρωτίστως, και με τη βοήθεια της οικογένειάς τους, δευτερευόντως, να διακριθούν και να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Σας συγχαίρω όλους και σας εύχομαι να απολαύσετε τα φοιτητικά σας χρόνια, μη ξεχνώντας παράλληλα ότι “η γνώση είναι δύναμη”», συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας.

«Η σημερινή εκδήλωση γίνεται μόλις πέντε μέρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με το οποίο η κυβέρνηση “σφαγιάζει” τα επιδόματα των πολυτέκνων.

Δεν είναι δυνατόν οι κυβερνώντες από τη μια πλευρά να μειώνουν την φορολογία στα καζίνο και από την άλλη για 50εκ.ευρώ να στερούν τα επιδόματα από τους πολυτέκνους!

Συμφωνούμε απόλυτα για την αύξηση του επιδόματος για το πρώτο και το δεύτερο παιδί, αλλά επ’ ουδενί λόγο εις βάρος των πολυτέκνων.

Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι το επίδομα για τους πολυτέκνους θα αποκατασταθεί πλήρως», σημείωσε ο Λαρισαίος πολιτικός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις