ΛΑΡΙΣΑ

Στην λειτουργία για την Αγία Ζώνη της Παναγίας ο Γ. Μανώλης

Το αδιαχώρητο στη σημερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου όπου οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν για τελευταία ημέρα την Αγία Ζώνη της Παναγίας.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος  κ. Εμμανουήλ από το παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου, ενώ τον Θείο Λόγο της ημέρας κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους Γέροντας  Εφραίμ.

Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος κ. Γεώργιος Μπλιούμης,  ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης, οι βουλευτές κ. κ. Μ. Χαρακόπουλος και Χ. Κέλλας , ο αντιπερειφερειάρχης κ. Α. Μπέμπης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μ. Μαμάρα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γόννων κ. Γ. Μπανιώρας και χιλιάδες πιστοί.

Στη συνέχεια με τις πρέπουσες τιμές η Αγία Ζώνη εξήλθε του Ναού, και μεταφέρθηκε στην 1η Στρατιά, στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία προς Ευλογία όλων και 14:30΄ αναχώρησε αεροπορικώς από το Πολεμικό Αεροδρόμιο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις