ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Και μετά το “καλώς ήρθες” στο Μπαργιώτα… ροντέο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Το πλέον ενδιαφέρον και παραγωγικό πολιτικό ρεπορτάζ σε επίπεδο Λάρισας είναι και τυπικά από σήμερα αυτό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η επισημοποίηση του “γάμου” και με τον μέχρι πρότινος ανεξάρτητο Κώστα Μπαργιώτα, αλλά και το ενδεχόμενο να δούμε στην ενδεκάδα του ψηφοδελτίου τουλάχιστον τρεις με παρελθόν στα έδρανα της βουλής, προϊδεάζουν για ένα άνευ προηγουμένου… ροντέο για μία θέση στο κοινοβούλιο.

Και εξηγούμαι: Ο πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιλιμίγκας αν και συνεχίζει να κρατά “ζεστό” το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια, θεωρείται πως θα είναι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών, πιθανότατα την άνοιξη του 2018.

Παρά τα όποια σενάρια που τον στέλνουν σε εκλογική περιφέρεια της πρωτεύουσας, ο Φίλιππος Σαχινίδης “θα είναι κατά 99%” στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, όπως έλεγε σήμερα στο onlarissa.gr γνωστός Λαρισαίος ΠΑΣΟΚος. Θυμίζουμε πως ο πρώην “τσάρος” της οικονομίας μας, ήταν ο πρώτος σε ψήφους με το ΚΙΔΗΣΟ του ΓΑΠ.

Κάπως έτσι, φθάνουμε στις τρεις δυνατές υποψηφιότητες, την ώρα όμως που ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπουν στο ψηφοδέλτιο αφήνουν τόσο ο Βασίλης Έξαρχος, όσο και ο Νίκος Φλώρος. Και γιατί να μην το κάνουν δηλαδή, όταν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η μία έδρα της Λάρισας να φαντάζει σχεδόν βέβαια.

Βάλτε στα παραπάνω ονόματα σχεδόν μία ντουζίνα αξιόλογων προσωπικοτήτων, πολλοί εξ’ αυτών εγνωσμένης αξίας… “σταυροκουβαλητές”, κάποιοι εκ των οποίων θα δοκιμάσουν την τύχη τους.

Δεν είναι να παίρνει κανείς ποπ κόρν και να απολαμβάνει το… πολεμικό ρεπορτάζ από το… πολιτικό μέτωπο της κεντροαριστεράς στη Λάρισα;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις