ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

RUN GREECE στη Λάρισα: Τα παραλειπόμενα και τα χιουμοριστικά όπως τα είδε ο φακός του onlarissa

Οι εικόνες από το εντυπωσιακό RUN GREECE  ήταν πραγματικά πολλές. Εμείς ξεχωρίσαμε όσες μας έκαναν εντύπωση και σας τις παρουσιάζουμε. Επιστρατεύστε το χιούμορ και την καλή σας διάθεση και ξεκινάμε…

Ο νικητής των 10 χιλιομέτρων Χρήστος Kαλλίας από την Άμφισσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμη και το μηχανάκι που βρίσκεται πίσω του και με διαφορά κέρδισε. Αν κρίνουμε από την φωτογραφία ο αναβάτης που είναι υπεύθυνος για την διεξαγωγή του αγώνα μάλλον δείχνει ενοχλημένος…

Η συμμετοχή μετρά σε αυτούς τους αγώνες αλλά ο πατέρας που βλέπουμε αφού για το μικρό μωρό του δεν υπήρχε κατηγορία διαγωνιζομένων αποφάσισε να το βάλει σε ειδικό σάκο και να τρέξουν μαζί την απόσταση των 5 χιλιομέτρων! Πραγματικά πανέμορφη εικόνα!

Η 20χρονη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου από την Ελασσόνα ήταν η πρώτη στις γυναίκες που τερμάτισε και μάλιστα με πολύ καλό χρόνο στα 10 χιλιόμετρα. Ο φακός του onlarissa.gr την “συνέλαβε” λίγο πριν από την εκκίνηση αποφασισμένη για το καλύτερο και μετά τον τερματισμό με ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης.

 

Το Μουσικό σχολείο Λάρισας με την μπάντα του έπαιζε… ψαγμένη μουσική και πραγματικά τράβηξε την προσοχή διαγωνιζομένων αλλά και των Λαρισαίων που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το αγώνα.

 

Στο τερματισμό έγινε της… μπανάνας. Τόσες μπανάνες στοίβα πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί. Ήταν για τον κάθε αθλητή που μαζί ένα μπουκάλι νερό προσπαθούσε να αναπληρώσει ότι έχασε σε υγρά και συστατικά από τον οργανισμό του μετά από έναν κοπιαστικό αγώνα.

 

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις