Παρασκήνιο

Αγρότες ετοιμάζουν… καταδρομική διαμαρτυρία για την επίσκεψη Αποστόλου στη Λάρισα!

Σε κλεφτοπόλεμο… πληροφοριών εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες η προαναγγελθείσα επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Agrothessaly που άνοιξε τις πύλες της χθες στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Αφορμή, η διάθεση ορισμένων αγροτών να προχωρήσουν σε εκδήλωση αποδοκιμασίας του υπουργού, λίγες εβδομάδες μετά το πέρας των αγροτικών κινητοποιήσεων αλλά και των όσων μεσολάβησαν με εκατέρωθεν δηλώσεις. Το κερασάκι στην… τούρτα της αγροτικής αγανάκτησης ήταν οι δεκάδες δικογραφίες που έφθασαν σε Λαρισαίους αγρότες για τις περυσινές κινητοποιήσεις.

Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που από το υπουργείο δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση, ούτε καν στους δημοσιογράφους, για την ακριβή ώρα της επίσκεψης του υπουργού.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ήρθε χθες και μία σκωπτικότατη δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο οποίος έσπευσε να θυμηθεί την προ διετίας επίσκεψη του κ. Αποστόλου στην γεωργοκτηνοτροφική έκεθση της Λάρισας, όταν είχε αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, αφού σε μερικά λεπτά εξήγγειλε σχεδόν όλα τα χρόνια αιτήματα των αγροτών!

“Επειδή, όμως, κατά το πρόσφατο παρελθόν, η διοργάνωση της έκθεσης αποτέλεσε αφορμή για λαϊκίστικες εξαγγελίες, που κατέρρευσαν με πάταγο, είναι εξίσου σημαντικό να υπάρξουν πολιτικές και πρωτοβουλίες που, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη πραγματικότητα, θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην προσπάθεια των τοπικών αρχών και επιχειρήσεων, για την ανάκαμψη της βαλτωμένης οικονομίας”  σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος.

Το απόγευμα εκ των πραγμάτων θα είναι αρκούντως ενδιαφέρον…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις