ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τέμπη: Έκοψαν την Ελλάδα στα δύο οι αγρότες με τα τρακτέρ τους- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους (Φωτό – video)

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας με δεκάδες τρακτέρ και με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα μπήκαν στην κοιλάδα των Τεμπών και απέκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για περίπου δύο ώρες.

Οι αγρότες διεμήνυσαν προς την κυβέρνηση πως από σήμερα με το μπλόκο στα Τέμπη ξεκινά και η κλιμάκωση του αγώνα τους για την δικαίωση των αιτημάτων τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας ότι “οι αγρότες από σήμερα κλιμακώνουν τον αγώνα με συμβολικό κλείσιμο στα Τέμπη, ως ενα ακόμα πίεσης προς την κυβέρνηση, αλλά και ανάδειξης των προβλημάτων μας, που είναι προβλήματα επιβίωσης”. Ο κ Μαρούδας όταν ρωτήθηκε για την συνάντηση με το υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε πως κάτι τέτοιο θα το αποφασίσει η Συντονιστική επιτροπή των Μπλόκων που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στο Μπλόκο της Νίκαιας.

Το μέλος της Συντονιστικής Κώστας Τζέλας υποστήριξε ότι ” Σήμερα θέλουμε να δείξουμε στην κυβέρνηση ότι δεν θέλουμε να κάνουμε πίσω. Κλιμακώνουμε τον αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας που θέλουμε να τα λύσουμε. Ζητάμε λύσεις πραγματικές στους αγρότες οι οποίοι έχουν θέμα επιβίωσης.”.

Η αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Δείτε το video του Onlarissa.gr

Δείτε φωτογραφίες από τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στα Τέμπη

newsroom onlarissa.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις