ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Υπεύθυνος εγώ»

Την ευθύνη για τον διασυρμό στα Γιάννενα ανέλαβε ο προπονητής της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης, που είπε πως φταίει εξ’ ολοκλήρου σήμερα για το 4-0 από τον ΠΑΣ.

Παράλληλα απάντησε για τα… πειράματα στην εντεκάδα, ενώ απέφυγε να απαντήσει για την μη συμμετοχή του Αναστασόπουλου στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σήμερα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Έκανε ένα μεστό παιχνίδι από την πλευράς της. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Ήμασταν κακοί. Όταν έχεις έναν αντίπαλο στις δύο πρώτες φάσεις του που έβαλε γκολ πρέπει να παρουσιαστείς πολύ καλύτερος στη συνέχεια. Σήμερα δεν μπορούσες να διεκδικήσεις κάτι με τέτοια εμφάνιση.

Ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ. Κανένας άλλος. Δεν μπορεί να παρουσιαζόμαστε έτσι. Αν πούμε περισσότερα λόγια θα κάνουμε κακό. Εχουμε παιχνίδια σημαντικά . Το πιο σημαντικό είναι το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι κομβικό για εμάς».

Για τις διαφορετικές ΑΕΛ στα εντός με τα εκτός έδρας: «Έχετε δίκιο. Ο μόνος υπεύθυνος γι αυτή τη λύση είμαι. Πρέπει να το βρω απάντηση. Ήταν απογοητευτική εμφάνιση σήμερα και πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να ανταποκριθούμε στη συνέχεια».

Για τα πειράματα: «Εμείς έχουμε ένα ρόστερ το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε πολλά παιδιά. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί χρησιμοποίησα τον Ρέντζα αριστερό μπακ. Η αριστερή πλευρά ήταν καλύτερη από την άλλη στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε αυτή την κριτική γιατί δεν κάνει καλό».

Για τον Ποτουρίδη: «Δεν είναι εύκολο γι αυτό το παιδί. Για ένα παιδί που έχει αποχή ενός μηνός. Δεν είναι αυτός που ήταν παλιά. Όταν χρησιμοποιείς ένα παιδί πρέπει να το βοηθήσεις. Δεν είναι έτοιμος. Θα του δώσουμε την ευκαιρία όταν πρέπει. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι και θα πράξουμε αναλόγως».

Για τη μη ύπαρξη στην αποστολή του Αναστασόπουλου: «Το θετικό ήταν η εμφάνιση του Ουρτάδο σήμερα. Θα σταθώ εδώ και τίποτα άλλο».

Για το ότι χειροκροτήθηκε από τον κόσμο σήμερα: «Τον κόσμο ρωτήστε όχι εμένα. Είναι θετικό να εισπράττει τέτοιο πράγμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Μόνο πίκρα έχω στα Γιάννενα ως αντίπαλος. Από αγωνιστικής πλευράς όμως μπορώ να ευχηθώ από καρδιάς να πάνε όλοι καλά εκεί που θέλουν και ακόμα παραπάνω».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις