ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κύπριος καταδρομέας σε αναπηρικό καροτσάκι θα ανέβει τον Όλυμπο!

Κάτι σπουδαίο ετοιμάζει και αυτή τη φορά ο Γιώργος Τίρρης – Παίρνει το τροχοκάθισμα του και ετοιμάζεται να ανέβει τον Όλυμπο στην Ελλάδα- Έχει την στήριξη φίλων του καταδρομέων, της «Ηλιαχτίδας Ζωής» και όλου του κόσμου – Τι λέει στη Cyprus Times

Για τον μεγαλύτερο άθλο της ζωής του προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες ο 27χρονος Γιώργος Τίρρης από τη Λεμεσό. Ο γνωστός σε όλους νεαρός , ο οποίος μετά τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (Λόχος Ορεινών Καταδρομών), είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε για το υπόλοιπο της ζωής του σε τροχοκάθισμα, δεν το βάζει κάτω.

Συνεχίζει να ασχολείται με τις μεγάλες του αγάπες που είναι η γυμναστική και διάφορα extreme sports. Kαι αφού τον είδαμε τα προηγούμενα χρόνια να πέφτει από αλεξίπτωτο, να κάνει καταρρίχηση από τον πύργο των Καταδρομέων στο Σταυροβούνι, να συμμετέχει σε αγώνες bodybuilding, αυτή τη φορά με αγωνία ο κόσμος σε Κύπρο και Ελλάδα περιμένει την προσπάθεια του να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου.

Δε σταματά ο Τίρρης… Ελεύθερη πτώση αν και καθηλωμένος σε αναπηρικό (pics)
Η κυπριακή αποστολή, η οποία αποτελείται από περίπου δέκα άτομα θα φθάσει στην Ελλάδα στις 21 Οκτωβρίου θα καταλύσει σε καταφύγιο στους πρόποδες του Ολύμπου και την επόμενη στις 22 Οκτωβρίου θα είναι η μεγάλη μέρα για την ορειβασία. Ο Γιώργος ήδη διαμόρφωσε τροχοκάθισμα ειδικά για το νέο του εγχείρημα.

Όπως είπε στη Cyprus Times, είναι διαμορφωμένο ώστε να έχει κάποιες προδιαγραφές για το σκοπό αυτό. Η ορειβασία είπε υπολογίζεται να διαρκέσει 12 ώρες. Θα τον συνοδεύουν επτά φίλοι του καταδρομείς και δυο Ελλαδίτες ορειβάτες. Την προσπάθεια τους θα στηρίξει ο Σύνδεσμος για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Ηλιαχτίδα Ζωής» με έδρα τη Λάρνακα.

Ο Γιώργος Τίρρης στέλνει το μήνυμα ότι «όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, φθάνει να υπάρχει λίγη τρέλα».

13427945_956133051174535_2189449608536714486_n

Cyprus Times

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις