ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάριο… προσφοράς από τη Νάνσυ Σπετσιώτη

Την δημιουργική εμπειρία ενός σεμιναρίου γραφής σεναρίου μικρής φόρμας, με την καθοδήγηση της γνωστής κινηματογραφίστριας, σκηνοθέτριας, συγγραφέα και σεναριογράφου, Νάνσυ Σπετσιώτη, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα μέλη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. το διήμερο 23-24 Ιουλίου στον «Ξενώνα Ραψάνης».

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες μυήθηκαν σε μεθόδους και τεχνικές γραφής διαλόγων, προσέγγισης του ήρωα, προσδιορισμού του τόπου και του χρόνου και σύνθεσης μιας μικρής ιστορίας που θα μπορούσε να καταλήξει σε ολοκληρωμένο κινηματογραφικό σενάριο. Με το σεμινάριο αυτό εγκαινιάστηκε ο κύκλος εκπαιδευτικών – ενταξιακών δράσεων του «Ξενώνα Ραψάνης».

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. και τα μέλη του ευχαριστούν θερμά την σπουδαία καλλιτέχνιδα και άνθρωπο Νάνσυ Σπετσιώτη για την ανιδιοτελή προσφορά της στις δράσεις τους και για την έμπρακτη στήριξή της στον σκοπό τους.

Λόγω τεχνικού προβλήματος η έναρξη των κινηματογραφικών προβολών με το κλασικό αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν, «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ» (1940) στον κήπο του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ μεταφέρεται για την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, στις 21.00.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις