ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία με τους Blue Matter Jazz Project και Lindy Hop party στο Χορίαμβο

Οι Lindy Hop Larissa γιορτάζουν για την πλούσια Swing χορευτική χρονιά που πέρασε και διοργανώνουν ένα μοναδικό πάρτι με ζωντανή μουσική, την Παρασκευή 29 Μαίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χορίαμβο (Γαληνού 5 &Φαρμακίδου), όπου σας προσκαλούν να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης.

Το συγκρότημα Blue Matter Jazz Project, σε μια ξεχωριστή live εμφάνιση, θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα της χρυσής εποχής της Jazz, όταν οι Big Band ορχήστρες ξεσήκωναν κάθε βράδυ τους χορευτές με τις αξεπέραστες μουσικές του Duke Ellington, του Louis Armstrong, της Ella Fitzgerald, της Billy Holiday, του Count Basie, του Benny Goodman, του Cab Calloway και των άλλων θρύλων της Jazz.

Οι Blue Matter Jazz Project αποτελούνται από τους:

Ρούλα Πίκουλα (φωνή)
Μιχάλης Μαντέλας (πνευστά)
Κώστας Κεραζής (ηλεκτρικό μπάσο)
Στέφανος Πάλλας (τύμπανα)
Δημήτρης Τσιλικόπουλος (κιθάρα)

Oι Lindy Hop Larissa είναι η ομάδα που ξεκίνησε κάτω από την ομπρέλα των Lindy Hop Greece και έφερε από το Νοέμβριο του 2014 τους Swing χορούς στη Λάρισα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χορίαμβο. Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη με events, parties, μαθήματα, χορογραφίες, σεμινάρια, με πέντε διαφορετικά τμήματα και με πάρτι κάθε εβδομάδα.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι , στις 8.30 – 9.30μμ, θα υπάρξει δωρεάν δοκιμαστικό, ‘free taster’ όπου θα δωθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μάθουν τα βασικά βήματα και να χορέψουν.

Η έναρξη της συναυλίας έχει οριστεί στις 10μμ

Είσοδος με ποτό 7ευρώ (για τα μέλη 5ευρώ)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις