ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έκλεψαν 5.000 ευρώ από Λαρισαία στις δημόσιες τουαλέτες της κεντρικής πλατείας με τη μέθοδο της … αγκαλιάς!

Το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ πήραν χθες δυο «ελαφροχέρες» που «αγκάλιασαν» 76χρονη Λαρισαία, στις δημόσιες τουαλέτες της Κεντρικής Πλατείας.

Η 76χρονη στις 11.30 χθες το πρωί προχώρησε σε ανάληψη χρημάτων από τραπεζικό υποκατάστημα στην Κεντρική Πλατεία και λίγο αργότερα, βγαίνοντας από τις τουαλέτες, διαπίστωσε πως της έλλειπαν τα χρήματα.

Αφού η μέθοδος του «εναγκαλισμού» – στην ορολογία της αστυνομίας – που χρησιμοποίησαν οι δυο νεαρές και μαυροφορεμένες γυναίκες, με τις οποίες απλά «διασταυρώθηκε» στις τουαλέτες η 76χρονη, κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη περίπτωση σε διάστημα λίγων ημερών, όπου Λαρισαίες πέφτουν θύματα ληστείας ή κλοπής από άγνωστους δράστες, αφότου νωρίτερα έκαναν ανάληψη.

Οι δράστες, παριστάνοντας τους πελάτες σε τράπεζες, παρακολουθούν τα ανυποψίαστα θύματά τους όταν κάνουν αναλήψεις και στη συνέχεια, τους ακολουθούν στη διαδρομή, επιλέγοντας απλά τον χρόνο που θα τους κλέψουν τα χρήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν και η χθεσινή περίπτωση, συνδέεται με την παρακολούθηση υποψηφίων «θυμάτων» μέσα σε τράπεζες ή αν οι δυο γυναίκες επέλεξαν τυχαία την 79χρονη.

(Εφημερίδα «Ελευθερία»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις