ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένα βήμα πριν την απόκτηση της ΑΕΛ ο Κωνταντίνος Σούκος!

Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας φέρεται να τα έχει βρει στο οικονομικό με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, με τις εξελίξεις πλέον να είναι ραγδαίες για την ΑΕΛ.

Ο ίδιος ο κ. Σούκος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως αφού ο ίδιος δεν είναι γνώστης του αντικειμένου, θα το αναθέσει σε ανθρώπους του χώρου, Λαρισαίους. ” Δεν έχω καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα το αναλάβουν άνθρωποι Λαρισαίοι, ποδοσφαιριστές που φάγαν τα νιάτα τους μέσα στα γήπεδα της Λάρισας. Αυτοί νομίζω πως μπορεί να την σηκώσουν ψηλά” είπε μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την απόφασή του να εμπλακεί στα διοικητικά της βασίλισσας του κάμπου, ο κ. Σούκος συμπλήρωσε δηκτικά πως “δεν μπορεί μέσα στη Λάρισα να υπάρχουν ξένοι παράγοντες. Η Λάρισα ανήκει στους Λαρισαίους. Θα το προστατέψω και θα το υποστηρίξω όσο μπορώ. Νομίζω πως θα έχω την βοήθεια των Λαρισαίων και των φιλάθλων”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο του ελέγχου των βιβλίων της ΠΑΕ, ενώ υπολείπονται και διαδικαστικά ζητήματα όπως αυτό του προπονητηρίου στα Δέντρα αλλά και το γηπεδικό.

Για το AEL FC ARENA μάλιστα, ο κ. Σούκος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Τέλος, μετά την απομάκρυνση Γράψα από τον πάγκο της ομάδας, φαβορί για τη θέση του προπονητή είναι ένας πρώην παίκτης της Λάρισας, ο Σάκης Τσιώλης.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται αν όχι εντός των επομένων ωρών, σίγουρα κατά την εορταστική ανάπαυλα.

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις