Παρασκήνιο

Ο Μάξιμος ζήτησε… φοροελαφρύνσεις από τον Μαυραγάνη

Τι αναφέρει ο πρώην υπουργός για τις δημοσκοπήσεις στο paraskhnio.gr

“Γιώργο θα έχουμε φοροελαφρύνσεις στον προϋπολογισμό;” ρώτησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος τον υφυπουργό οικονομικών στο “πηγαδάκι” που στήθηκε με τους νυν υπουργούς Γ. Μαυραγάνη, Ν. Ταγαρά, Γ. Ανδριανό και τους πρώην Γ. Μιχελάκη και Θ. Καράογλου στη Χαλκιδική πριν την ομιλία του πρωθυπουργού για τα σαραντάχρονα της ΝΔ. “Θα τις δείτε την άλλη εβδομάδα στο προσχέδιο του προϋπολογισμού” ήταν η απάντηση του αρμόδιου επί των φόρων υφυπουργού.

Όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο παραιτηθείς για το γάλα υπουργός, η υπερφορολόγηση επί Στουρνάρα και ιδιαίτερα ο ΕΝΦΙΑ έκαναν ζημιά στη ΝΔ. Ο Μάξιμος, λοιπόν, επενδύει όπως και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στις “ανάσες” που θα δοθούν με τον προϋπολογισμό. “Ανάσες” για τον κόσμο αλλά και την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς απο το “paraskhnio.gr” για τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος που ως Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ ανέλυε τις έρευνες της κοινής γνώμης εφοδιάζοντας με επιχειρήματα τους βουλευτές απάντησε ότι “τίποτε δεν έχει κριθεί. Στο χέρι μας είναι και πάλι η ΝΔ να είναι πρώτη. Αρκεί ο κόσμος να νιώσει ότι οι θυσίες έπιασαν τόπο. Αν αυτό το μήνυμα δοθεί με τον προϋπολογισμό όλα είναι ανοιχτά στις εκλογές, οπότε και αν γίνουν”.

Θ.Δ. Paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις