ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλίες συνόλων του Δημοτικού Ωδείου σε πλατείες και πεζοδρόμους της πόλης

Τα δύο προσεχή Σαββατοκύριακα

Το σύνολο «Ο Ήχος ως έχει» που αποτελείται από τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων και καθηγητών του Δ.Ω.Λ. Γιώργο Τσιαρδάκα φλάουτο, Δημήτρη Χατζούλη όμποε, Στέλιο Κοτρώτσιο κλαρινέτο, Εύη Αποστολίδου φαγκότο και Νέλη Χολέβα κόρνο θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με Έλληνες και ξένους συνθέτες το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στη 1:00μ.μ. στην συμβολή των οδών Παπακυριαζή και Ρούσβελτ στον πεζόδρομο.

Μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τους Λαρισαίους στη γωνία Δευκαλίωνος και Φρίξου την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 1:00μ.μ. Μέλη της μαθητικής ορχήστρας του Δ.Ω.Λ. «Δημήτρης Μητρόπουλος» και μονωδοί, επαγγελματίες και μαθητές του Δ.Ω.Λ. θα παρουσιάσουν τραγούδια από Ελληνικές οπερέτες όπως επίσης και ρετρό. Ενορχήστρωση και διεύθυνση: Χρήστος Κτιστάκης.

Ένα πρόγραμμα με γνωστά έργα του συμφωνικού ρεπερτορίου θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαρισαίων μπροστά από το Ά Αρχαίο Θέατρο Λάρισας  το  Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 8:00μ.μ. και στην πλατεία Ταχυδρομείου την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 1:00μ.μ.

Μουσικές σελίδες που αγαπήθηκαν από μουσικούς και φιλόμουσους και ακούγονται ευχάριστα από νέους αμύητους ακροατές που η Σ.Ο.Ν.Δ.Λ. φιλοδοξεί να κερδίσει. Θα ακουστούν Κάρμεν του Μπιζέ, ο Γαλάζιος Δούναβης του Στράους, ουγγρικοί χοροί του Μπράμς, Σλαβικοί χοροί του Ντβόρζακ, αλλά και οι υπέροχοι Ελληνικοί χοροί του Σκαλκώτα. Διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις