ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κρήτη η Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ

Στο πλαίσιο της «Θερινής Μουσικής Ακαδημίας»

Σεμινάριο – εργαστήρι με θέμα “Η Διεύθυνση χορωδίας στην Πράξη”, και παράλληλα, Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στις  Αρχάνες της Κρήτης, στα πλαίσια της «Θερινής Μουσικής Ακαδημίας».

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων από 28 μέχρι 31 Αυγούστου και είναι αφιερωμένες στο Μάνο Χατζιδάκι, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων απ’ το θάνατό του.

Στο σεμινάριο και στη Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών θα διδάξει και θα διευθύνει τα ομαδικά έργα ο διακεκριμένος μαέστρος Αντώνης Κοντογεωργίου, γνωστός σε όλη τη χώρα για την πολυποίκιλη δραστηριότητά του και την τεράστια προσφορά του στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.

Στο σεμινάριο και στη Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών προσκλήθηκε και συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη.

Η χορωδία θα λάβει μέρος τόσο στα μαθήματα του σεμιναρίου, όσο και στις τρεις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 29, 30 και 31 Αυγούστου και στις οποίες θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα χορωδιακής μουσικής.

Στο πιάνο, την Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ συνοδεύει ο Άγγελος Τσανακάς.

Συμμετέχουν επίσης οι Παιδικές χορωδίες: Πολυγύρου, Ηρακλείου και  Αρχανών – Αστερουσίων.

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις