ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Βροχή” καταγγελιών για παρακρατήσεις αγροτικών επιδοτήσεων!

Ούτε καν τις… επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορούν να εισπράξουν ορισμένοι αγρότες!

Δέκτης σοβαρών καταγγελιών δήλωσε πως γίνεται από αγρότες, ο Λαρισαίος δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Αθανασιάδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Αθανασιάδης αποκάλυψε σειρά περιπτώσεων που έχουν ως πρωταγωνιστές αγρότες που δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα της κοινοτικής ενίσχυσης από την τράπεζα!

Συγκεκριμένα παραδείγματα:

  • Κτηνοτρόφοι από το Λυκούδι Ελασσόνας κατήγγειλαν πως δεν μπορούσαν να εισπράξουν τα χρήματα της επιδότησης λόγω εκκρεμότητας με τις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ.
  • Αγρότης που πήγε στην τράπεζα να εισπράξει την επιδότηση, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να “συνεννοηθεί” πρώτα με άλλον υπάλληλο του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για ένα “κόκκινο” δάνειο που είχε στην πρώην Αγροτική Τράπεζα! Μάλιστα, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις δανειοληπτών αγροτών η τράπεζα φέρεται να διατηρεί διαφορετικές αξιώσεις.
  • Άλλος αγρότης με ενήμερο δάνειο προς την τράπεζα διαπίστωσε πως η τελευταία του… προείσπραξε το υπόλοιπο ποσό της συνολικής οφειλής!

Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος ήδη βρίσκεται στο στάδιο της συγκέντρωσης των απαιτούμενων στοιχείων προκειμένου οι καταγγελίες να πάρουν την… δέουσα οδό, οπότε το θέμα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο και πλούσιο ενδιαφέρον στο εγγύς μέλλον…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις