Life & Style

Muffins με μήλο, κανέλα και αλεύρι ολικής άλεσης

Τα muffins είναι ιδανικά για πρωϊνό αλλά και ως snack και σήμερα θα φτιάξεις τα πιο γευστικά με μήλο, κανέλα και αλεύρι ολικής άλεσης.

Υλικά

12 μήλα, κομμένα και καθαρισμένα
1/4 του φλιτζανιού λάδι καρύδας
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Προσθέτεις όλα τα μήλα σε ένα μπολ και τα λιώνεις με ένα πιρούνι.
Προσθέτεις το λάδι καρύδας και συνεχίζεις να πολτοποιείς τα μήλα.
Ρίχνεις μέσα στο μπολ το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύεις καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παίρνεις ένα ταψί σιλικόνης για muffins με 14 θήκες ή 14 φορμάκια σιλικόνης για muffins.
Χωρίζεις στις θήκες το μείγμα σου, ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά και απολαμβάνεις.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις