Life & Style
Μοσχαράκι με σάλτσα κάρυ

Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ
1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. σάλτσα ντομάτας
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
1 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα
Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν.
Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες.
Σερβίρετε με ρύζι.
Πηγή: govastileto.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις