Life & Style

Μοσχαράκι με σάλτσα κάρυ

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ
1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. σάλτσα ντομάτας
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα
Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν.
Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες.
Σερβίρετε με ρύζι.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις